2015. július 19., vasárnap

Első


Zayn Malik


2018. Szeptember 5.
Napjainkban.

Ismét eltelt egy nap, és itt rohadok az üres falak között. Idegtépő perceimben már a fejemet vertem a falba, hogy mégis mit tudnék csinálni. Mióta Niall sikeresen kiszökött, az őrök száma kétszeresére nőtt, s szinte senkit se engednek ki a cellájából, maximum akkor, ha ideg összeroppanást kap az illető, és kinyírják. Végül is, ha belegondolunk, én már most a szélén állok, szóval nem sok tart attól vissza, hogy halott legyek. Örülne is neki Niall. Én nem annyira, bár, ha megdöglök, mit számít, én mit érzek? Semmit. Idegennek éreztem magamat a saját bőrömben, pedig nem szokásom ilyen miatt aggódni. Mennyi embert csaptam be, mennyi embert húztam tőrbe. Mégis, most egy nő miatt lerágom tövig a körmeimet. Ha tudnék, már rég kiszabadultam volna innen, de még Harryvel se tudtam találkozni. Alig kelt fel a Nap, de én már rég fekvőtámaszokat csináltam, vagy éppen felüléseket gyakoroltam. Ha egy ujjal is hozzá mer érni Wendyhez, a kisujjától kezdve egyesével eltöröm a csontjait, majd feldarabolom a végtagjait, és megsütöm, hogy megetessem a saját húsával. Remélem élvezni fogja, mert én biztosan! Csak kerüljön a kezeim közé az a kis seggarc, és rájön, hogy Zayn Malikkal nem jó ujjat húzni. Egész nap nem csináltam semmit se, csupán edzettem. Ahogyan az elmúlt öt évben is. Nem tudtam eldönteni, hogy kiszökjek, és "elraboljam" Wendyt, hogy megvédjem Nialltől, vagy még töltsem le a maradék öt évet, hogy új életet kezdhessek a nőmmel. Nőmmel. Ez olyan cseszettül jól hangzik, hogy akármikor kimondom, vagy csak gondolatban elmerengek a szóról, meleg borzongás fut végig rajtam, mintha egy tini csaj lennék. Lassacskán hiányzott Wendy, és nem tudtam mit kezdeni magammal. A négy falak közt kezdtem úgy érezni magam, mintha begolyóznék. Bár már lehet, hogy rég megbolondultam, és az egészet, ami eddig megtörtént velem, mind csak kitaláltam, miközben már több évtizede a börtönben fekszek. El telt egy nap, de lehet, hogy már kettő, és én nem tudok semmit se tenni, mert be vagyok zárva. Lehet, hogy Wendy már rég alulról szagolja az ibolyát, vagy éppen Niallt kapták el, és lőtték fejbe. Remélem az utóbbi történt meg. A hideg is kiráz, ha arra gondolok, hogy Wendy meghalt.

Belegondolva, hogy mielőtt megismerkedtünk volna, én már rég ismertem. Ismertem már akkor barna fürtjeit, igéző szemeit, és bombázó testét, ami után minden szem megfordult az irigységtől, vagy a mocskos gondolatok miatt.
- Látogatód van! - csapott valamit a rácsnak az egyik őr, én pedig elgondolkodtam, ki lehet az, de időt se hagyva, hogy kimásszak a kemény ágynak nevezett dobozról, már rángatott kifele a pocakos csávó. Megláncolt, majd tovább rángatott a folyosón. Fogcsikorgatva kirántottam karjaimat, hogy jelezzem, tudok magamtól is járni, de erre ő csak gyomron ütött egy bottal, nekem meg akaratlanul is kiszaladt egy fájós nyögés a számon, miközben előregörnyedtem. Hunyorítottam, hogy nyugtassam magam, nehogy visszaüssek, mert akkor plusz éveket is ülhetek akár itt. Legszívesebben pofán ütném, majd a fejét jól a falba vágnám, hogy a pofája is olyan szép legyen, mint a lelke.
- Mozogj már, kutya! - üvöltött rám, majd a térdhajlatomba rúgott, amire térdre estem, és ő kiröhögött. Gyilkos pillantást vetettem a földre, és oly' annyira szorítottam össze a fogaimat, hogy egy kis fémes ízt éreztem meg a nyelvem szélén. Felrángatott, én pedig, mint egy jól tanult kutya, lehajtott fejjel, vöröslő arccal hagytam, hadd ráncigáljon addig, míg ki nem szabadulok innen. Bevezetett egy szobába, majd leültetett egy székre. Mintha én nem tudnék magamtól leülni, seggarc. A szoba üres volt, egyedül egy fémasztal volt előttem, ami mögött még egy szék. Azt gondolva, hogy telekamerázták a helységet, mégis egyedül éreztem magam. Kinyílt az ajtó, és bejött egy nagy darab kopasz csávó öltönyben, akinek az arca ismerős volt, és sebes. Mögötte pedig benyitott egy férfi, akit igazán jól ismertem. Sötétkék öltönyt viselt, fehér inget. Ősz haja le volt nyírva rendezetten, miközben keskeny szemüvege mögül zöld szemeivel rám talált, és halványan elmosolyodott.
- Üdv, Zayn! - ült le a székre, és a majma mögé állt, miközben maga előtt összekulcsolta kezeit.
- Elnök úr - biccentettem válasz ként. Nem értettem, miért van itt. Hiába próbáltam rájönni, ő mit kereshet itt, de nem igazán jutottam dűlőre. Végül csak felsóhajtottam, és a szék támlájára dőltem, miközben láncolt kezeim a lábamon pihentek.
- Hogy vagy? Kedvesek veled az itteniek? - érdeklődött, én pedig csak bámultam rá. Dühös voltam rá, mert nem hallgatott rám.
- Figyelmeztettem. Megmondtam, hogy el kell menniük. Közöltem, hogy Niall egy segg. Maga pedig kétszer is kirúgott, és össze veretett. Mit szeretne tőlem? - mondtam neki tetetett higgadtsággal, miközben belül őrjöngtem, és téptem volna szét a fejét darabokra.
- Azt akarom, hogy kapd el Niallt - mondta mosolyogva, és rákönyökölt az asztalra. Ha lett volna valami ital a számban, most vagy félre nyeltem volna, vagy kiköpném. El akartam kapni, mivel  utáltam, és veszélyt jelentett Wendyre nézve. Oldalra biccentettem a fejem, miközben mérlegeltem a dolgokat. Ki szabadulok, és Wendyvel lehetek, plusz egy Elnök utasítására ölhetek meg valakit, akit amúgy is megölnék.
- Ennyire aggódik a lányáért? - próbáltam rá jönni, hogy őt ez miben érinti. Hátradöntötte a fejét, és halkan felnevetett.
- A lányomért? Nincs is lányom! - suttogta, majd elém dobott egy vastagabb borítékot. Felhúztam a szemöldököm, és gondolkodtam, miért tagadja le? Miért nem vallja be, hogy az egy szem lányáért aggódik. - Az a Niall ellopott pár igen értékes papírt, és ezeket vissza kell szerezned! - állt fel a székről. - Onnan, hogy ki lépsz ebből a szobából, szabad vagy. De figyelmeztetlek, mindenhol vannak embereim. Itt még a falnak is füle van! - sétált el az ajtóig, és már nyitotta is.
- Egy feltétellel vállalom el! - állítottam meg, miközben őt néztem. Megállt, és hátrasandított.
- Mi lenne az?
- Engedje szabadon Harryt is - feleltem egyből, ő pedig csak elmosolyodott, és kisétált az ajtón nyomában a majmával. Megdörzsöltem az arcom, ahogyan előre dőltem, majd felkapva a borítékot, felálltam, és az ajtó elé sétáltam, amit kinyitottak, majd a bilincsemet leszedték rólam. Megmasszíroztam a csuklóimat, majd tovább álltam, egészen odáig, ahol a személyes dolgaimat vissza adták, és néhány papír aláírását követelték.  Mivel simán letudtam mindent, gondoltam Hazzát is elengedték, vagy el fogják. Kiléptem a helységről, és elsétáltam a csendes éjszakában a buszmegállóhoz. Már a fene se emlékszett, hogy hol is állt a börtön, csak gyorsan el akartam innen tűnni. Bár, ha ezt tudtam volna, hogy ma kiszabadulok, bevertem volna annak a seggarcnak. Eleredt az eső, én pedig csak felnéztem a sötét égre, amit felhők borítottak, és messze ellehetett látni egy város fényeiig. Megnéztem a táskám tartalmát. Telefon, pénztárca, egy kis notesz, fülhallgató, öngyújtó, és egy féldoboz cigi. Egy hatalmasat villámlott mikor meggyújtottam egy szál cigit, majd beleszívtam. Egy busz kanyarodott be a kietlen utcán. Ekkor hallottam meg, hogy ismét kinyílik a börtön kapuja, és egy bozontos alak sétál ki. Felnéztem az égre, majd kifújtam a füstöt.
Ne aggódj Niall, elkaplak! 
- Most hová? - állt meg mellettem barátom, és együtt szálltunk fel a buszra, miután elnyomtam a cigit. Leültem egy négy fős helyre, és Harry elém ült, miközben az ablakon bámultunk ki a zuhogó esőbe. A buszon rajtunk kívül még két férfi ült hátul, elől pedig egy nő.
- A bandához - Tele voltam adrenalinnal, és dühvel. El se tudtam hinni, hogy Wendyt is láthatom. Nem soká.

15 megjegyzés:

  1. Oooooo jézus anyám komolyan mondom idegöszeroppanást kapok ha nem tudom meg hogy mi lesz aahhhhhhhh istenem miért miért pont itt fejezted be????
    Siess kérlek nagyon a kövi résszel!:)❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon szépen köszönöm!! Jaj, annyira örülök, hogy tetszik! Remélhetőleg majd heti rendszerességgel fogom hozni a részeket, de ha hamarabb leszek kész velük, szerintem hamarabb hozom őket! Szóval próbálok sietni a résszel! És azért fejeztem be itt, hogy ezt a kérdést fel tudd tenni, hahahaha!:D (Amúgy nem, de jól esett leírni ezt.)

      Törlés
  2. Nem csak Zayn olyan izgatott én is tele vagyok azzal, hisz ezt váltja ki belőlem a blogod. Már annyira várom, hogy Zayn és Harry akcióba lendüljenek és, hogy újra találkozhassanak Wendy-vel. Fogalmam sincs mit írhatnék, imádom<3 De túl gyorsan olvastam ugyanis hamar elfogytak a sorok:( Remélem nem sokára kint lesz a rész, de ne felejts el szórakozni! Nyár van!:3
    További szép nyarat!
    Ölel és puszil: Emy ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Most úgy leírnám, hogy én is nagyon izgatott vagyok, és kíváncsi, hogy mit fognak csinálni Harryék, de én tudom.. szóval ezt nem írom le. :D Nagyon örülök, hogy tetszik! Próbálok hosszabbakat írni, de nem mindig jön össze, bocsánat..:( :) Én szórakozom, hidd el! Medence, sok könyv, rajz. Kell ennél több? (Nem, nem napozhatok, mert allergiás vagyok a Napra..:()
      Neked is szép nyarat! <3
      Puszil: Kincs.

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. Ez így nem ér, te tudod mi fog történni :( :D
      Egyébként igazad van, elég csak egy könyv (vagy több) és egy rajzlap valamint ceruza a kikapcsolódáshoz. Nekem legalábbis és ahogy olvastam neked is. Imádok olvasni és rajzolni is, reményeim szerint indulni fog az a szak amire szeretnék menni, de, hát kevés esély van rá:( Láttam pár videód youtube-on (trailerek, animációs videók) és woaw *-* Eszméletlen jók. Be kell vallanom nem rég én is anime fan lettem azóta próbálkozok manga/anime rajzokkal. Én se bírok napozni, mert mindig leégek és utána mozogni is alig tudok:'D ://
      De nem húzom tovább az idődet, nem akarlak untatni.
      Puszi: Emy <3

      Törlés
    4. Hát, ha már én írom, miért ne tudhatnám, mi történik? Vicces lenne, ha nem tudnám, de egyszer kipróbálnám... Hmmm...
      Én is imádok, és szerencsémre egy művészetiben tanulok, szóval azzal foglalkozhatok, amit imádok! Milyen szakra jelentkeznél, és hova?
      Jaj, köszönöm! És mindig örülünk, ha a világon születik egy otaku! Hihi. Bár én már a saját mangámat tervezem, és a sztori már el van kezdve blogban írva (természetesen nincs publikálva, bár keresek olyan embereket, akik segítenének egyben tartani a dolgokat), meg már két és fél oldalnyi a mangából! :3
      A leégés fájdalmas! Én nem is tudom mikor égtem le utoljára, mert én tényleg el vagyok tiltva a Naptól.. Elég szörnyű dolog, de nincs mit tenni.:) Nem untatsz, örülök, ha hosszasan írnak nekem, vagy én írok!
      Puszil: Kincs.

      Törlés
    5. Jó neked, és kívánom a legjobbakat a suliban:3 Alkalmazott grafikusnak fogok jelentkezni mivel a három közül ez fogott meg a leginkább, a hová az még kérdéses az is lehet, hogy vidékre megyek. És te minek tanulsz?:3
      Őszintén kiskoromban is néztem manga meséket, de akkor még igazán elvoltam tájolódva, nekem az ugyanolyan volt, mint a többi mese, na e most *-* Én nagyon kíváncsi lennék a mangás sztorira:)
      Tényleg szörnyű eltiltva lenni a Naptól, de, mint írtad nincs mit tenni:)
      XxEmy <3

      Törlés
    6. Köszönöm, és viszont kívánom! A grafikus jó szakma, csak sokan vannak, szóval sok sikert hozzá! :) Én grafika/könyv szakon vagyok! Mielőtt kérdeznéd, ez két szakma, csak a könyv szakot megszüntették előttünk, és ezért egybe rakták a grafikával (Grafikát ettől még lehet külön tanulni!:)). Így hivatalosan nem létezik a könyv szak, valójában pedig igen! És imádom!:)
      Én is néztem piciként, bár már nem is tudom, mikor tudatosult bennem, hogy az anime.. hmm.. Hát tegnap kezdtem el gépen rajzolni, szóval ha esetleg úgy fog adódni, lehet majd elküldöm, hogy mondj véleményt! :) Ezt majd még meglátjuk!:D
      Hát ja, főleg, hogy a bőröm tényleg tripla érzékeny.. :)
      Puszil: Kincs.

      Törlés
  3. Annyira imádom a blogod,egyszeruen csak faltam a sorokat amikor azt vettem észre,hogy vége lett ...
    Olyan odaadással írsz,hogy esku eltudom sőt beletudom képzelni magam a történetbe! Csak így tovább !
    Imádom ❤❤❤
    Várom a kövit ;)
    Xx.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Annyira örülök, hogy elnyerte a tetszésedet a blogom! Néha komolyan csak annyi tart erőt bennem, a folytatás írására, hogy remélem ilyen hozzászólásokat kapok! Örülök, hogy ennyire bele tudod élni magad!
      Köszönöm, és próbálom minél hamarabb hozni a következőt! :)

      Törlés
  4. Aztakurvajóbüdöscsokispuding!!*-------*
    Annyira szejetlek:33
    Alig várom hogy Zayn és Wendy újra találkozzanak, hogy Niallt fejbe baszhassam egy serpenyővel!*---*:D, hogy a csapat újra összeáljon, hogy minden és mindenki boldog legyen ééés hogy Wendy és Zaynee összehazasodjon(nincs kifogás, összefognak!:D) és legyenek pici cuki gyerekeik!
    Na szóval sok mindent várok!:DDD
    Egyébként megkell tanulnom lassabban olvasni!:)))
    Ui.Siess a kövivel!^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Szóval. Én is így szeretném kezdeni!:D
      Ajóédeskurvamackótejescsokiját! Én is szeretlek!:D
      Én is alig várom, hidd el! És bár Niall girl vagyok, én is fejbe akarom baszni egy villával. Akarom mondani, serpenyővel, vagy hólapáttal. Még nem döntöttem.:D Most lelőném a poénokat, de nem fogom! Csak meg ne utálj majd!
      Ne várj sok mindent, csak jót!:D
      Sietek hozni gyorsan a következőt! :)

      Törlés
  5. Hű *-* Aztakutyamegamacska.
    Ez eszméletlen jó lett!:3 Imádtam! A szereplők a személyiségük, az írás stílusod. Te jó ég! Wááá<3
    Várom a kövi részt!:3
    Ui: Bocsánat a fent lévő kitörölt komiért, félre nyomtam és észre se vettem, hogy rossz helyre írok.
    Ui: Feliratkoztam:))
    Puszi! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. SZia!
      Macska párti vagyok!
      Nagyon szépen köszönöm! Imádlak érte! Hát az egyik szereplő személyisége létezik, szóval azt neki köszönhetem! :D Annyira hálás vagyok a szavaidnak! Nagy löketet ad a folytatáshoz! :D
      Nincs bocsánat, csokit elfogadok! (:D)

      U.i.:Köszönöm!
      Puszil: Kincs.

      Törlés