2015. június 23., kedd

Prológus 2/2

 

Zayn Malik

2013. Június 27.
Wendy összeomlása után.

Hogy lehet, hogy egy ilyen kibaszott szexi, és intelligens nő, ekkora titkot rejtegetett magában? Eddig miért nem tudtam erről, miközben lassan nyolc hónapja, hogy "ismerem", és a legjobb haverom, a bátyja? Ekkora sügér is csak én lehettem! Harry, és Niko már mindenkit végig kérdezgettek, de szánalmukra méltóan, majdnem mindenki új volt itt, de végül sikerült nekik megtudni, s jöttek is volna mesélni, de kizártam őket Wendy szobájából. Izzadt homlokáról folyamatosan törölték a cseppeket, majd egy idő után magunkra hagytak a dolgozók. Kisimultak a ráncai, s nyugodtan szuszogott. Elképesztő puha volt az ágya, mikor ráültem ismét, s onnan figyeltem őt. Nem értettem őt, a személyiségét, hogy egy ilyen befolyásos személynek, hogy lehet ilyen életstílusa. A nyakláncot még mindig viselte, s ez mosolyt csalt az arcomra. Ez az a lány, akiért kibaszottul változni akartam, és akarok, de fogalmam sincs, hogy hogyan csináljam. A testékszereimet kivettem, hogy elfogadjon maga mellett. Én csak azt akartam, hogy végre olyannak nézzenek, aki egyenlő vele, és nem áll lentebb, hogy ne én nézzek fel rá, hanem ő rám.
Hiába voltam kíváncsi a múltja iránt, szinte mindent tudtam róla, vagyis, ezt gondoltam, egészen mostanáig.  Végül mikor felkelt, mindent elmesélt, és én megértettem őt. Olyan gondokat tartott magában, amiket kiskorában csinált, s nem segítettek neki. Apámmal is ez volt. Mivel a maffiának dolgozott, sok adóssága keletkezett, s végül az anyám életébe is került. A mai napig nem akartam tudni, hogy mit művelhettek vele, miután apám odadobta nekik, hogy törlesszen. És miután apám torkába nyomták a puskát, s a ravaszt meghúzták, közölték, hogy én veszem át a helyét. A két húgomat a nagyszüleinkhez vittem, s megkértem őket, hogy töröljék ki az emlékeikből, hogy volt valaha is bátyjuk. Ezért is tudom, milyen érzés volt Harrynek, hogy Wendyt ráírták a listámra. Pedig ő lett volna az utolsó személy, akit meggyilkoltam volna a főnök előtt. Aztán a bálon, egy igen ismerős személyt láttam meg.
- Zayn, ő itt Lilly Flord, az édesapám unokatestvére! - mutatta be Wendy, őt, akit imádtam. Niko édesanyját. Próbáltam nem vigyorogni, ahogy az összefüggést meghallottam, miszerint harmad unokatesók Nikoval.

Mikor elszabadult a pokol, minden káosz borított.

2013. Szeptember 6.
Letartóztatás után öt nappal.

A börtön falai nyirkosak voltak, és idegenek. Elzárkóztatáson voltam, ismét, kis verekedés miatt. Szinte minden nap magukénak akarnak tenni az itteni rabok, vagy csupán bunyózni, de ahogyan megpróbálnak akárcsak hozzám érni is, tudják, hogy többé ilyet ne tegyenek. Hiába változtam meg Wendy szerelme miatt, tudtam, egy ilyen helyen tudatni kell, hogy a ranglétrán, hol is állok.
- Kaphatnék papírt és tollat? - kérdeztem az őrtől, aki csak gúnyosan elvigyorodott, s én összehúztam a szemöldököm. Na ne csessz ki velem haver! Végül eltűnt, s egy megsárgult papírt, és kék tollat dobott be. A szobám igen lakosztályszerű volt, ha mondhattam az unott szürke falat, amin nem volt ablak, a sarokban egy klotyó volt, a másik sarokban egy rohadt kemény egyszemélyes ágy, piszkos huzatokkal. És a végén egy kis asztal volt rakva, ami előtt kérges szék volt található. Leültem az utóbbihoz, s mély levegőt vettem, majd a fáradt papír magába szívta a friss kék tintát, ahogyan a kacskaringós ronda betűimet rávéstem.


"Wendy!

Tudom, hogy ezt a levelemet igazából soha se fogod megkapni, de hogy leszarom, az is biztos! Ez a nyolcadik nap, hogy együtt járunk hivatalosan is, mégis öt napja nem is hallottam rólad semmit, bár inkább azt furcsállnám, ha igen. Itt minden rendben, vagyis, ha tőlem függne, már rég a forró derekadat ölelném, hogy reszketeg testedet megtartsam, miközben csókokat hagynék tested minden egyes kis szegletén! A lényeg, mielőtt túlságosan is elkalandoznék, hogy hiányzol, és szeretlek! Remélem ezt a pár évet gyorsan leülöm, és akkor ismét együtt lehetünk!
Zayn."

2018. Szeptember 3.
Wendyt kiengedték az elvonóról.

Minden nap írtam pár sort a begyűjtött lapjaimra, s hiába zártak el Harrytől, tudtuk, hogy már csak öt év van az enyhített bezárkóztatásokból. Sajnos Niallel egy szárnyba kerültünk, ennek hála, minden nap láthattam három órán át. Persze közben csináltatott magára tetkókat, s mindig rágózott, amitől kezdtem ideges lenni, főleg, mikor a mai délután néztük az étkezdében az egyetlen tévét, ami volt az egész szárnyban. A riporternő erőltetetten mosolygott, mikor közölte, hogy Wendy visszavette a helyét, és ismét friss levegőt szívhatott. Niall csak gúnyosan rám mosolygott, miközben felém sétált, fellökve maga mellől az embereket. 
- Ki fogom nyírni a csajod! - üvöltve elkezdett verni, de alig telt el öt másodperc, már leszedték rólam.  Nyugodt maradtam, hiszen, ha elvesztem a fejem, plusz éveket rám sóznak, ezek a dögök. Az őrök elvitték, s a napom esemény mentesen telt, egészen az estig, mikor a riasztó megszólalt, s őrök jöttek őrizni a cellákat, miközben azt üvöltötte a hangszóró, hogy egy rab elszökött. 

6 megjegyzés:

  1. Te jó ég! Imádtam!
    Egyrészt jó Zayn szemszögéből átélni ezeket másrészt, még mindig oda vagyok az írás stílusodért. Egyfolytában lestem mikor kerül fel a prológus 2/2 és lám fent van:3 Egyre és egyre jobban tetszik, függő leszek wááh! ♥♥♥
    Remélem hamar tudod hozni az első részt! Várom! ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon köszönöm, hogy így gondolod, és Úr. Isten. Nagyon aranyos vagy, köszönöm! Már nem is tudok mit válaszolni.. Remélhetőleg Szombatra fel kerül, mert nem nagyon sikerült itthon maradnom az elmúlt két hétben..:/ :) Addig is, remélem várod, és köszönöm!

      Törlés
  2. Imádom imádom és imádom nagyon tetszik hogy Zayn szemszőgéből van nagy részt írva és ahhh siess a kövi résszel! pls:)❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm, hogy tetszik, el se tudod képzelni, mennyire örülök neki, hogy érdekli az embert az írásom.. és remélhetőleg sikerül is úgy írnom, mintha Zay lennék.. haha.:) Sietek vele! (Tényleg!)

      Törlés
  3. Nagyon sieess a kovi resszel:) nagyon kivancsi vagyok:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Ha minden jól megy, akkor Szombatra már hozom is! Légy kíváncsi még, kérlek! :)

      Törlés